PKN
Protestantse Gemeente Warnsveld/Leesten
 
Pastorale en diaconale wijkindeling Pastorale en diaconale wijkindeling

Inleiding
De grens van de Protestantse Gemeente Warnsveld/Leesten is door de Classicale Vergadering van Zutphen vastgesteld. De indeling van de de wijken, met bijbehorende wijkpredikant, is alsvolgt:

WIJK 1 (NOORD):
Omvat het gehele 'oude dorp' Warnsveld (ten noorden van de Draaiomsdreef / Scheperkamp) alsmede de leden die Warnsveld als 'voorkeursgemeente' hebben aangegeven en buiten het werkgebied van onze gemeente wonen.
Wijkpredikant: ds. Liesbeth Burger, tel.: 524468

WIJK 2 (MIDDEN):
Omvat de wijken Welgelegen, Scheperkamp, Overkamp, Leesten-Oost (nieuwbouw vanaf de Kerkhofweg) en het buurtschap Warken.
Wijkpredikant: ds. Anneke de Hoop, Het Horseler 52, tel.: 470552

WIJK 3 (ZUID):
Omvat de wijk Leesten-West (Ooyerhoek, Laakse Veld, Laakse Tuin en De Enk) en de oude buurtschappen Leesten en Bronsbergen. 
Wijkpredikant: ds. Els Diepeveen, Veldesebosweg 2, tel.: 769124
 

Volgens de regels van de nieuwe kerkorde van de PKN wordt u, als u lid bent van één van de bij de PKN aangesloten geloofsgenootschappen, via de landelijke ledenadministratie, automatisch ingeschreven bij de plaatselijke Protestantse Gemeente binnen het werkgebied waar u woonachtig bent.

Woont u in het werkgebied van een andere Protestante Gemeente en wilt u lid worden van de Protestantse Gemeente Warnsveld/Leesten, dan kunt u uw lidmaatschap over laten schrijven door uw wens schriftelijk kenbaar te maken aan onze ledenadministratie. Wij zorgen vervolgens voor de overschrijving. Omgekeerd is dit ook mogelijk. Ook dan dient u uw wens schriftelijk kenbaar te maken aan onze ledenadministratie, die er voor zorgt dat u, met instemming van beide kerkenraden, wordt overgeschreven naar een andere gemeente.

 

Pastorale en diaconale wijkindeling
Ouderlingen, diakenen, pastorale medewerkers en leden van de kerkelijke contactgroep hebben elk een taak in de gemeente. Om alles goed te laten functioneren is de gemeente in drie pastorale wijken verdeeld. Iedere wijk is opgedeeld in secties en per sectie is een team samengesteld bestaande uit een predikant, en zo mogelijk één of meer ouderlingen, diakenen, pastorale medewerkers en een aantal contactpersonen van de kerkelijke contactgroep. In onderstaand document vindt u een overzicht van de pastorale wijkindeling, met daarbij de betreffende contactgegevens.

Pastorale wijkindeling  || klik hier
Namen en telefoonnummers van de leden van de wijkteams

Plattegrond  || klik hier voor groter
Visueel overzicht van de pastorale wijkindeling

terug
 
 
Direct naar:
 
NIEUW
> Programma BG&O 2018-2019
> Verslag kerkenraadsavond
Roemenië Returns


OVERIG
Updates Beleidsplan 2022
> Kerkdienstrooster 
t/m dec2018
Kindernevendienst
> AntependiaOnze kerkdiensten live / on demand:
kerkdienstgemist.nl of via de app
(tips voor gebruik)ADRES MARTINUSKERK 
Kerkplein 1
7231 AE Warnsveld

Kostertelefoon: 06-23530083

ANBI-gegevens: gemeente / diaconie

 
KerkZIN
Het gezamenlijke kerkblad van de P.G. Warnsveld/Leesten, P.G. Zutphen en de Evangelisch-Lutherse Gemeente Zutphen
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.