PKN
Protestantse Gemeente Warnsveld/Leesten
 
Kindernevendienst Kindernevendienst

Hallo allemaal,

De vakantie is al bijna weer voorbij, hebben jullie het leuk gehad? 

Zondag 22 oktober in de kerk en de kindernevendienst gaat het over ingewikkelde vragen die Jezus kreeg, waarop je bijna geen 'goed'antwoord kon geven.. Hij had toch een antwoord, maar wat bedoelde hij precies? En wat kan ik daarmee, of jij? Zullen we het samen proberen te ontcijferen? Tot zondag!

Ps: Vanaf a.s. dinsdag begint Hap Snap! Zit je in groep 7 of 8? Meld je dan snel aan bij dominee Els ( Het is van 17.30 uur tot 19.00 uur in de Eekschuur. 

Ps2: De voorbereidingen voor Kerst zijn al weer in volle gang en we hebben jullie allemaal hard nodig!! Een officiële uitnodiging volgt, maar kun je niet wachten, geef je dan snel op via (Dit jaar pakken we groot uit met een 'Kerstkuier' door het dorp, daarbij kunnen we ook jongeren en volwassenen heel goed gebruiken, doen jullie mee?)


-----------

Informatie
Elke zondagmorgen is er in de Eekschuur kindernevendienst voor de kinderen van de basisschool. De kinderen zijn eerst om 10.00 uur in de Martinuskerk en na ongeveer 15 minuten gaan de kinderen met de leiding naar de Eekschuur. Daar gaan we in twee groepen uiteen:
1.   de jongste groep (kinderen van groep 1 t/m 5 van de basisschool)
2.   de oudste groep (kinderen van groep 6 t/m 8 van de basisschool)

Tijdens de kindernevendienst luisteren de kinderen naar het Bijbelverhaal en daarna gaan we met de verwerking aan de slag in de vorm van een gesprek, spelletje of iets knutselen. Wij werken met de methode Kind op Zondag en volgen hiermee ook het bijbelrooster in de kerk. Voor het einde van de kerkdienst komen de kinderen van de kindernevendienst en kinderoppas weer terug in de kerk.
De kinderen worden wekelijks vooraf alvast per e-mail en via deze pagina op de website geïnformeerd over wat we gaan doen in de kindernevendienst.

Verder helpt de kindernevendienst bij het organiseren van de oogstdienst, de diensten tijdens Advent en Kerst, de 40-dagentijd en de Paasdienst, Doopgedachtenisdienst en voor de kinderen van groep 8 die de basisschool gaan verlaten voor de zomervakantie een feestelijke overstapdienst naar KIC (Kids in Church).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marjolein Wiegman, tel 512054 (e-mail:

 

terug
 
 
Direct naar:
 
Rooster kerkdiensten 
> Kindernevendienst
> Interne vacatures
> Antependia
> Activiteiten 2017-2018
(programma BG&O)


Onze kerkdiensten live / on demand:
kerkdienstgemist.nl of via de app
(tips voor gebruik)


ADRES MARTINUSKERK 
Kerkplein 1
7231 AE Warnsveld

Kostertelefoon: 06-23530083

ANBI-gegevens: gemeente / diaconie

 
KerkZIN
Het gezamenlijke kerkblad van de P.G. Warnsveld/Leesten, P.G. Zutphen en de Evangelisch-Lutherse Gemeente Zutphen
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.