PKN
Protestantse Gemeente Warnsveld/Leesten
 
KIC: Kids In Church KIC: Kids In Church

Over de KIC...
Dit is een groep jongeren (12 – 16 jaar) die tweemaal per maand bij elkaar komt onder kerktijd. In principe op de tweede en vierde zondag in de maand, zie voor de exacte data het kerkblad. We verzamelen (als je de kerk inkomt) links achterin en gaan vrij snel naar de Eekschuur. Net als afgelopen seizoen komen er diverse onderwerpen en activiteiten aan bod (zie hieronder), altijd in overleg met de groep. Uitdagend, serieus, actief, en soms ook bijzonder druk! Daarnaast kun je mee doen aan verschillende evenementen. Zo organiseren wij ieder jaar ‘Gluren bij de buren’ waarbij we op bezoek gaan bij een andere geloofsgemeenschap in en om Zutphen, organiseren wij een spectaculair afsluitingsfeest aan het einde van het seizoen en doen wij elk jaar mee aan een speciaal Paasproject in samenwerking met de jongeren van ‘Een Stap Verder’ uit Zutphen.

We hebben een gezamenlijke app-groep om de praktische dingetjes met elkaar te delen. Kortom, er valt heel wat te beleven bij de KIC! Wil je meer informatie? Neem dan contact op met één van onderstaande contactpersonen.

Contact:
Mail: kicwarnsveld@live.nl  (algemeen)

Of via de ontactpersonen:
* Géke Jonkbloed, tel 524559
* Gerjan de Ruiter tel. 06 - 12 22 68 97
* Niek Ridderbos, tel. 846813
* Helga van den Berg, tel. 470595

terug
 
 
KerkZIN
Het gezamenlijke kerkblad van de P.G. Warnsveld/Leesten, P.G. Zutphen en de Evangelisch-Lutherse Gemeente ZutphenVoor eerdere uitgaven zie:
meer
 
Direct naar:
 
NIEUW
> Hulp nodig?
> film paaskuier 2021
> Digitaal doneren. Givt
> Programma BG&O 2020-2021

OVERIG
> Beleidsplan 2019 - 2022
> Kerkdienstrooster t/m mei 2021
Kindernevendienst
> AntependiaOnze kerkdiensten live / on demand:
kerkdienstgemist.nl of via de app
(tips voor gebruik)ADRES MARTINUSKERK 
Kerkplein 1
7231 AE Warnsveld

Kostertelefoon: 06-23530083

ANBI-gegevens:
gemeente / diaconie

 
Privacyverklaring
Klik hier voor de privacyverklaring van de Protestantse Gemeente Warnsveld/Leesten.
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.