PKN
Protestantse Gemeente Warnsveld/Leesten
 
18 april 18 april
Dinsdag 18 april vertrokken we naar Roemenië. Om kwart voor elf verzamelden we bij Zutphen Station. Daar werden we uitgezwaaid door een flinke delegatie bestaande uit familie en kerkleden. Toen ging de trein weg en vertrokken wij met z’n zessen. De groep bestond uit mijzelf (Maxime), mijn broer Yorick, Emma van Wijngaarden, Hanna en Eva Knol en Taco Bais. De eerste treinreis duurde ongeveer een uur en ging van Zutphen naar ’s Hertogenbosch. Van daaruit moesten we overstappen. Er werd gezegd dat we de overstap misschien niet konden halen, omdat de overstaptijd twee minuten zou zijn. Dat was die dag niet helemaal het geval, omdat de trein al te laat was en we een kwartier moesten wachten voordat de trein überhaupt aankwam. Een kleine twintig minuten later kwamen we aan op Eindhoven Station, waar we de shuttlebus van 13.00 namen. Rond 13.30 arriveerden we eindelijk op het vliegveld, waar we nog een uurtje moesten wachten voordat we het vliegtuig in mochten. Er waren geen vertragingen, wat wel fijn was. We kwamen redelijk snel door de douane en niet veel later waren we al het vliegtuig in. Ik zat naast Eva en Taco.
vliegtuig

De vlucht was kort en we kwamen om half zeven aan in Cluj-Napoca in Roemenië. Bij die douane werd nog gevraagd aan mij of ik daar was voor de gymnastiekwedstrijden. Helaas ben ik een stijve hark en moest ik lachend zeggen dat ik vrijwilligerswerk zou gaan doen. Op het vliegveld werden we opgewacht door Atilla, de man van Sandra. Hij bracht ons naar Makfalva, een rit van ongeveer 2,5 uur. Om half elf ’s avonds kwamen we dan eindelijk aan bij de accommodatie, waar Sandra en Peter op ons zaten te wachten. Die avond gingen we meteen naar bed en maakten we ons klaar voor de eerste werkdag.
 
Maxime Masselink

slaapvertrek

uitzicht uit het raam: binnenplaats, bergen in achtergrond
terug
 
 
KerkZIN
Het gezamenlijke kerkblad van de P.G. Warnsveld/Leesten, P.G. Zutphen en de Evangelisch-Lutherse Gemeente Zutphen


Brief bij KerkZIN September over:
aanmelden


Voor eerdere uitgaven zie:
meer
 
Direct naar:
 
NIEUW
> Hulp nodig?
> film kindernevendienst
> vacature predikant
> profielschets nieuwe predikant
> Digitaal doneren. Givt
> Programma BG&O 2020-2021

OVERIG
> Beleidsplan 2019 - 2022
> Kerkdienstrooster t/m november 2020
Kindernevendienst
> AntependiaOnze kerkdiensten live / on demand:
kerkdienstgemist.nl of via de app
(tips voor gebruik)ADRES MARTINUSKERK 
Kerkplein 1
7231 AE Warnsveld

Kostertelefoon: 06-23530083

ANBI-gegevens: gemeente / diaconie

 
Privacyverklaring
Klik hier voor de privacyverklaring van de Protestantse Gemeente Warnsveld/Leesten.
 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.